IMG 7876aa BorderMaker

Op 18 november bij CSN in de Lucaskerk te Winkel te zien en te horen.

Sergio Hamerslag, Bart de Kater,Tom Wolfs en Jesse Faber ( allen opgeleid aan het conservatorium ) vormen samen al zes jaar Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet . Hun liefde voor de hele klarinetfamilie, hun samenspel maar vooral het plezier in samen muziek maken maakt ze tot een sterk kwartet. Altijd op zoek naar muzikale uitdagingen en bijzondere samen werkingen.

Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren! Ook internationaal is het kwartet actief. Muziek bij iedereen brengen, daarin zijn ze sterk. Zo verraste het ensemble nietsvermoedende passagiers van de Amsterdamse tram lijn 3 en konden lange rijen automobilisten genieten van een kort file-concert voor de open brug op de A1 bij Muiderberg.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www.culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19. Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Aanvang 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,= en parkeren is gratis.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het. .