IMG 3280 BorderMaker

Op zaterdag 29 september heeft Winkels Harmonie een muzikale bijdrage geleverd aan de officiële opening van het cultuur Huis te Lutjewinkel.

Wat is het mooi geworden!

Ook hebben wij ons beste beentje voorgezet tijdens de jaarlijkse bloemencorso. Jammer dat het weer niet wilde meewerken. Er is zoveel tijd gestoken in het maken van de wagens. Ze waren weer prachtig! Het was koud en nat maar dat mocht de pret niet drukken. Pas toen de klarinetten geen noot meer konden uitbrengen vanwege de regen waren wij gedwongen te stoppen. Volgend jaar hopelijk beter weer.

Optredens:

Op 14 oktober a.s. laat leerlingenorkest Toetti horen wat ze kunnen. Ze spelen dan op het mini Den Dasfestival in Dirkshorn. Aanvang 14:00 uur.

Op 3 november speelt Winkels Harmonie op het West Friesland Festival dat gehouden wordt in Theater De Binding te Noord Scharwoude.

Op 22 december organiseren wij een bijzonder kerstconcert in Lutjewinkel. Nadere informatie volgt.

Blokfluitlessen

Wij zijn weer gestart met de blokfluitlessen. Mocht je zin hebben om blokfluit te leren spelen dan hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie of om je aan te melden kan je contact opnemen met Judith van der Hulst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groot orkest

Twijfel je of je het wel leuk vind om een muziekinstrument te leren bespelen dan kan je drie proeflessen volgen om uit te proberen of je het leuk vind of welk instrument je zou willen leren bespelen. Deze drie proeflessen kosten samen € 25,=.

Dus wat let je. Geef je op voor deze proeflessen!

Voor meer informatie: www.winkelsharmonie.nl of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.