spring angelsaa

Spring Angels wordt weer een waar spektakel!

Dit wil je echt niet missen. Spring Angels is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh. En er is nieuw en bijzonder talent. De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).

Er komt weer een bonte keus aan liedjes langs. Het wordt weer mooi, ontroerend en soms misschien hilarisch. Ook deze keer hebben we weer het genoegen dat er gastmuzikanten mee doen. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper piano. Allemaal intussen oudgedienden!

Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook verantwoordelijk voor de styling en de aankleding. Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh.

Reserveer snel je kaarten!

15 juni:

Inloop 19.30 uur

Start voorstelling 20.00 uur

Toegang 5 euro

24 juni:

Inloop 13.30 uur

Start voorstelling 14.00 uur

Toegang 5 euro

Reservering: www.engelenburgh.net/kaartverkoop/

Theater de Engelenburgh

Terdiek 20

1733JE  Nieuwe Niedorp

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23