flyer voorspeelmiddag 2018aaa

De eerste bestuursvergadering hebben we in dit nieuwe jaar weer gehad. Er zijn weer van allerlei nieuwe plannen die we dit jaar gaan doen. Leuk!!

Voorspeelmiddag 4 februari

Het eerste wat op onze agenda staat is de voorspeelmiddag. Het is alweer een aantal jaar geleden dat we die hebben georganiseerd. Het orkest is veranderd, nieuwe leden. We vonden het hoog tijd. Alle leerlingen, muzikanten van Toetti en muzikanten van het grote orkest zijn van harte uitgenodigd om op te treden tijdens deze voorspeelmiddag. Je kunt alleen een stukje spelen, maar ook als duo/trio of in een groepje. Maar het kan bijvoorbeeld ook met je broertje, zusje, vriend/vriendin die niet bij Winkels Harmonie speelt. Als je maak gezellig met elkaar muziek maakt. We hebben Petra Elbertsen bereid gevonden om alle optredens te voorzien van officieel jurycommentaar. Er zijn geen winnaars/verliezers, maar de beoordeling geeft wel aan wat je goed gedaan hebt en wat je misschien nog kunt verbeteren. Petra speelt zelf trompet en bugel en is jarenlang onze dirigente geweest. Zij kijkt er naar uit om iedereen weer te spreken. Iedereen is van harte welkom op zondagmiddag 4 februari om 15.00 uur in Zaal Beentjes. Dorpsstraat 88 in Winkel

Boekenbal 17 maart

De Boekenweek is dit jaar van 10 t/m 18 maart. Deze Boekenweek heeft als thema Natuur. Zo heeft Griet op de Beeck het Boekenweekgeschenk: Gezien de feiten, geschreven. En schrijft Jan Terlouw (schrijver, natuurkundige en politicus) het Boekenweekessay, Natuurlijk. Wij houden op zaterdagavond een boekenbal. Dit thema zal op verschillende manieren terug komen tijdens het concert. Zowel Toetti als het grote orkest zal haar medewerking verlenen. Kom kijken en luisteren en laat u verrassen! Dit concert zal in de Lucaskerk zijn in Winkel. Het adres: Dorpsstraat 177 in Winkel.