IMG 9875aa BorderMaker

Op 9 december ging ons leerlingenorkest nog naar het Jeugdfestival in Opperdoes. Daar waren zij die middag als laatste aan de beurt. Voor hen waren: St. Caecillia uit Lutjebroek, Aurora, Harmonieorkest Lelystad en Harmonie Crescendo uit Purmerend. Dit alles vonden onze leden iets wat oudbollig, en niet wat een echt jeugdorkest nou is. Leuk, mooi en vooral gezellig muziek maken. Toetti mocht dit deel afsluiten. En dit deden ze hartstikke goed! We zijn trots op jullie. Zo namen jullie dinsdagavond namelijk de “ga zo door” trofee mee!! Heeft iedereen de foto gezien op onze facebook?? Zo niet?

Kijk dan nog even hier

We zijn hard aan het oefenen voor ons komende concert: Crazy Christmas in De Koppeling op 19 december. Het adres van de koppeling is: Koperwiek 30, 1733 BA Nieuwe Niedorp. Het concert begint om 19.00 uur met een optreden van Toetti, daarna neemt het “grote” orkest het over. Het zal zijn tot ongeveer 20.30 uur. De ouderen gaan wat eerder naar bed dan anderen. Zo is het eigenlijk een mooie gelegenheid om even naar een concert te gaan. En dan ook nog eens geen entree, dus komt allen!!

Daarna gaan we nog even door met de kerst, we gaan namelijk ook de kerkdienst begeleiden in de Lucaskerk, Dorpsstraat 177 te Winkel. De dienst begint om 10.00 uur. Dit jaar zal de dienst een dienst voor iedereen zijn, de kinderen worden er echt bij betrokken. Ook hebben we een ander repertoire dan andere jaren. De kerst, een tijd van samen zijn, gezelligheid en nieuw leven. Ook als u niet gelooft bent u van harte welkom bij de dienst.

Op 2e kerstdag zijn we met de muziek vrij, deze dag maken we gezellig met onze familie, vrienden en gezelligheid. Kerstmuziek op de achtergrond en op naar volgend jaar.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond, gezellig en vooral muzikaal 2018 toe!!

Op de foto: 2017 stond in het teken van de overdracht van de voorzittershamer.