provincie noord holland 640x480

Provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel (www.ovpanel-nh.nl).

Met hun, ideeën en suggesties kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd. Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meld u dan aan voor dit online panel.

Als deelnemer geeft u vier keer per jaar via een online vragenlijst uw mening over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland. (vervoersgebieden Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Gooi en Vechtstreek). Met uw antwoorden maakt u het verschil en kunnen de provincie en Connexxion het openbaar vervoer nog beter laten aansluiten op uw wensen. De provincie en Connexxion vinden dat belangrijk. Deelname aan het panel kost u maar een paar minuten per vragenlijst. Bovendien spaart u voor ‘Busjes’. Dat zijn punten waarmee u bij Bol.com kunt shoppen of die u kunt doneren aan een goed doel. Ook maakt u kans op een rijles in een echte Connexxionbus, zodat u zelf eens kunt ervaren hoe het voelt om buschauffeur te zijn.

Deelname aan het OV-panel is geheel vrijblijvend en anoniem, per onderzoek kunt u bepalen of u deelneemt. Op www.ovpanel-nh.nl zijn de voorwaarden nog eens rustig na te lezen. Op deze website kunt u zich ook direct eenvoudig aanmelden. Provincie en Connexxion zijn continu op zoek naar mogelijkheden om het openbaar vervoer verder te verbeteren en hopen dat u met ons mee denkt.