IMG 9473 BorderMaker

De Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen is alweer gestart met de voorbereidingen van het organiseren van een tentoonstelling.

De jaarlijkse tentoonstelling is dit jaar op woensdag, 5 april 2017. Mede dankzij een grote groep zeer enthousiaste keurslagers komen er dit jaar weer zeer beste dikbillen in Schagen, er is weer een aantrekkelijke aanvoervergoeding voor weide- en slachtvee. In het overdekte winkelcentrum is een tentoonstelling van konijnen, cavia’s, hoenders en sierduiven. Ook presenteert de tentoonstelling een grote diversiteit aan landbouwwerktuigen. Tal van mechanisatiebedrijven en loonbedrijven presenteren hun allernieuwste machines. Naast deze dieren- en werktuigententoonstelling wordt ook een jaarmarkt gehouden, waar een scala aan produkten wordt aangeboden.

De tentoonstelling wordt in het centrum van de stad gehouden en mag zich elk jaar verheugen in een zeer grote publieke belangstelling (ongeveer 30.000 mensen). De toegang is gratis en duurt van 9 uur ’s morgens tot ongeveer 3 uur ’s middags.

De opening zal om 9 uur worden verricht door de heer Nico Verduin, voorzitter van LTO Noord regio West. Tevens hopen wij dit jaar Antony Kitson als Engelse inzender te verwelkomen.

Nadere informatie kunt u vinden op onze website: www.paasveeschagen.nl