IMG 2492 BorderMaker

3,4 en 5 september is het weer zover.

We beginnen op 31 augustus met de collecte ten bate van de kinderkermis. Ons kermis comité komt met vrijwilligers bij u langs voor een bijdrage. Dit geld wordt uitsluitend besteed aan de kinderkermis. Met o.a. de ballonnenwedstrijd.

De ballonnenwedstrijd dit jaar voor de laatste keer.

De maatschappij verandert en ook de inzichten gaan daar in mee. Het oplaten van de ballonnen (slecht voor het milieu), in Nieuwe Niedorp al vele jaren een traditie op de schutkermis. Grote kans dat u daar ook aan heeft meegedaan, zal dit jaar voor de laatste keer plaatsvinden. Volgend jaar zal de kinderkermis op een andere wijze, maar zeker weer spetterend worden geopend.

Het hele programma van de schut kinderkermis is volgende week te lezen op deze Nieuwspagina.

Verder heeft de horeca, dit jaar zonder de Mauritsbar weer een mooi kermisprogramma opgetuigd. Ja de Mauritsbar moeten we voor dit jaar even missen. Maar niet getreurd. Marga heeft voor de PRINS MAURITS, voor de hele kermis een feestelijk programma neergezet. Jan en Tineke doen met TOKO ’T SLUISJE op zondag ook een duit in het zakje.

Volgende week is ook hierover veel meer te lezen op deze Nieuwspagina. Ook het hele programma van de horeca vind je volgende week op deze plaats.

Op en rond het Sluisje en vooral op het horecaplein gaat het wederom gebeuren.

Van de kinderen tot de oudjes, aan iedereen is gedacht. En dus voor iedereen is er een goede reden om juist aan de “Schut 2016” deel te nemen.

Dit wil je echt niet missen.