IMG 1409-BorderMaker

Ook dit jaar hebben we weer huttendorp in Kolhorn!

Van zaterdag 20 tot maandag 22 augustus, dagelijks van 10.00 - 17.00 uur kan er door de kids uit Kolhorn en Barsingerhorn op de ijsbaan weer volop gebouwd worden en wederom staat het programma weer vol met sport en spel! Uiteraard zorgen wij voor de lunch, voldoende drinken en lekkers tussendoor. Het thema van dit jaar is: Olympische spelen

Het programma in het kort:

Vrijdagavond om 20.00 uur luiden we het huttendorpweekend in met een fakkeloptocht en het ontsteken van het Olympisch vuur.

Zaterdag gaan we officiëel van start met de bouw en elk team maakt natuurlijk een eigen Olympische vlag.

Zondag gaan we verder met bouwen en hebben we o.a. de kinderbingo met mooie prijzen.

Maandag is alweer onze laatste bouwdag en komt de keuringscommissie de hutten keuren. 's middags vanaf 17.00 uur hebben we de DORPS BBQ! (Amerikaanse stijl). Dus je neemt alles zelf mee; BBQ, vlees, drinken, biertje, wijntje, stoelen etc. etc. etc, EN je neemt de restanten weer mee naar huis. De BBQ is voor iedereen. Dus blijf niet thuis, maar kom allemaal gezellig naar het dorpsbos,. Laat zien waar een klein dorp GROOT in kan zijn. Wij zorgen voor verlichting en een gezellig muziekje.

Dinsdag 23 augustus gaan we met zijn allen opruimen en zullen we om 15.00 uur de winnaar van het Olympisch huttendorp bekend maken!

N.B.: kosten inschrijving: € 10,= per kind.

Kolhorn Vooruit