13575773 1304996462867909 8742513891845773604 o Custom

Het kermiscomité is erg blij dat de kermis in de Moerbeek in 2016 weer doorgaat, na jarenlang de kermis samen met een uitbater te hebben georganiseerd, wordt het nu geheel in eigen beheer gedaan.

Door ondersteuning van de vele vrijwilligers en sponsoren blijft het mogelijk om een Kermis in de Moerbeek te hebben! Zowel het horeca gedeelte als de overige zaken wordt geheel door vrijwilligers opgepakt. Hierdoor blijft het mogelijk om veelal gratis activiteiten mogelijk te maken voor jong en oud!

Ook nieuw is dit jaar dat er op zondagmiddag een grasbaanrace zal zijn. Dit zal worden gehouden op het grasveld aan de Raaksmaatweg te ’t Veld (kruising met de Moerbeek). Inschrijfgeld bedraagt €10 (Dagpas MON €15), daarnaast moeten de deelnemers zijn voorzien van een dodemansknop, degelijke kledij (helm, handschoenen en goed schoeisel) en een mat voor onder het voertuig is verplicht.

Het programma is als volgt:

10.00 uur Aanmelding / Keuring.

11:00 uur Aanvang Training

13:00 uur Aanvang Wedstrijden.

Alle Classic 50cc crossvrienden zijn van harte welkom net zoals de overige 50 cc voertuigen zoals kinderbuggy’s en quads. Hiernaast is er ruimte gereserveerd voor een aantal jeugdklassen. Informatie en opgave kan al via: Sietse Veen: 06-22852000 of Piet Landman: 06-30679690.

Daarnaast is er op de zondagmiddag muziek van Buddy Folly , zal de snackwagen uitgestald zijn en zijn de bar, de Morrebokkerkraam, schiettent, sprinkussens en zweefmolen voor iedereen geopend zodat jong en oud kan genieten op de zondag. De avond wordt ondersteund door de muziek van That's for U.

Traditiegetrouw wordt de kermis begonnen op vrijdagavond met een thema avond. Het thema voor dit jaar is Rock-'n-roll. Met Petticoats en vetkuiven zal de band Rok en Lol de voetjes van de vloer krijgen en men in de sfeer van de jaren '50 en '60 brengen. De plaatselijke Elvis, Chuck Berry en Janis Martin look-a-likes kunnen weer helemaal losgaan. Net als vorig jaar is er op de vrijdag geen entree en toegankelijk voor iedereen!

Zaterdagmiddag zal weer in het teken staan van de jongere jeugd uit de Moerbeek en omstreken. De kinderen zullen dit jaar om 14.00 uur, gekleed in een mooi zelfbedachte Rock-'n-roll outfit zullen ze eerst een rondrit maken door de Moerbeek. Om vervolgens mee te doen aan de vele leuke spelletjes en activiteiten op het kermisterrein! Natuurlijk is er voor iedereen een prijsje, tevens zijn er springkussens, zweefmolen en zal de "Morrebokker kraam" geopend zijn om een lekker snoepje te kopen met de kermiscenten.

Op de zaterdagavond zullen ook dit jaar weer veel teams strijden om de veelbegeerde touwtrekbokaal. De aanvang hiervan is om 20.00 uur, het is nog mogelijk om je hiervoor op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel een team samen, bestaande uit 6 heren of 9 dames of 4 heren en 3 dames, en geef je op!

De avond zal voortgezet worden in de feesttent met muzikale ondersteuning van DJ SilVain.

Graag verwelkomt de Moerbeek iedereen op 1, 2 en 3 juli op de Kermis in de Moerbeek, een gezellig feest voor jong en oud!

Bekijk voor het laatste nieuws en foto´s onze facebook pagina: facebook.com/KermisMoerbeek!