IMG 9535 640x480 BorderMaker

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 gaat de fair in de tuin van Frank en Grea Bijman, de Limmer Schou in Winkel weer plaatsvinden.

Op deze sfeervolle fair zijn er volop cadeautjes, leuke en lekkere dingen verkrijgbaar. Natuurlijk huis- en tuindecoraties maar ook stoere houten tuinmeubelen, brocante en sieraden, tuinplanten, houten decoraties, spirituele beleving en nog veel meer.

Verder is er huisgemaakte soep van My soup, de visroker die weer ter plekke verse vis rookt, Adam Engelbrecht met hamburgers en vele andere lekkernijen en Konings Kaatje, Bretagne aan tafel en De keuken van tante Cornelia komen met hun delicatessen….

Er komen al enkele jaren kunstenaars van Atelier 6 die hun beelden exposeren/verkopen en ook demonstreren wat ze maken. Vorig jaar werd er een echte didgeridoo gemaakt. Zij laten graag hun vaardigheden zien.

Op zaterdag treedt onze “huisband” Tired and hungry op, deze dixylandband uit Heerhugowaard is onderhand onze vaste “tuinband”. Als zij beginnen te spelen zie je de bezoekers mee-bewegen…

Op zondagochtend komt Renèe Spijker, de winnares van de grote prijs van het Trinitas college! Zij is singer-songwriter en begeleidt zichzelf op gitaar.

Zondagmiddag komen Astrid and friends spelen… Astrid Boekel, Nicole Groenendijk en Laura Pijnappels zijn studenten klassiek saxofoon aan het conservatorium in Tilburg. Zij gaan licht klassieke muziek spelen op hun verschillende saxofoons.

Iemand anders, die ook geluid maakt is Dave Hamsworth, maar dit komt van de kettingzagen waarmee hij beelden van dieren maakt van boomstammen uit de tuin. Prachtig om te zien hoe hij dit doet. Hij hoort bij de top van Nederland. De beelden die hij maakt zijn ook te koop, bijvoorbeeld een ijsvogel, een vos of zwijn op houten sokkel. Dave staat helemaal achter in de tuin bij de Frank-alm. Vorig jaar heeft hij voor verschillende bezoekers na de fair nog beelden op bestelling gemaakt.

En natuurlijk kunt u ook van de tuin genieten, de borders en bijzondere bomen en ergens gaan zitten en van het uitzicht en de vogels genieten.

Kortom genoeg te beleven op 21 en 22 mei!

Op het terras kunt u lekker zitten en koffie of thee drinken met appeltaart of poffertjes eten.

De fair is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Entree € 3,50 inclusief koffie of thee.

Kinderen tot 12 jaar gratis maar alleen onder begeleiding.

Parkeren is gratis.

U bent van harte welkom!

Frank en Grea Bijman

Oude Provincialeweg 5

1731 NG Winkel.

www.limmerschou.nl