IMG 6547 640x480b BorderMaker

Op Hemelvaartsdag (5 mei) wordt aan de Jonkerstraat in Waarland, alweer de achtste editie van Cars 'n Bikes, Stars & Stripes georganiseerd.

 Het is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 12.00 uur en 20.00 uur uitsluitend Amerikaanse auto’s, motoren (oldtimers en youngtimers) en customfietsen op het terrein worden gepresenteerd. Dit jaar wordt de Old Skool Hotrod hoek verder uitgebouwd met een loungehoek en spectaculaire custom auto's & motoren.

Tijdens het evenement spelen drie live bands: Chilli & the Baracudas, Si Cranstoun & Band en the High Five Four. At's Record Hop zal als Rock & Roll DJ starten en tussen de bands draaien. Naast het bekijken van de auto’s, motoren en fietsen staan er veel stands met leuke handel. Bij schietsalon Ramona kun je westernprijzen schieten.

Maar er is meer..........

Omdat dit jaar Cars 'n Bikes, Stars & Stripes op 5 mei is (Bevijdingsdag) slaat Collection 39-45 uit Winkel hun kamp op met legervoertuigen, tenten, attributen uit de 2de Wereld Oorlog. en nog veel meer.

Er is dit jaar ook weer een fotohokje, een mooie blijvende herinnering van Cars 'n Bikes, Stars & Stripes 2016!

Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Dit jaar plaatst de organisatie wederom een grote bungy-trampoline waar 4 kids tegelijk met behulp van elastieken spectaculair kunnen springen. Het kinderdagverblijf De Keet zorgt ook dit jaar weer voor leuke bezigheden (in het thema van bevrijdingsdag) voor de kleinere kinderen. Er wordt, naast de gebruikelijke drank en etenswaren, origineel Budweiser bier, Ben & Jerry's ijs, popcorn en donuts, hamburgers en hotdogs verkocht. Net als vorig jaar vwordt er Budweiser uit blik verkocht. De toegang en het parkeren is gratis, ook de bungy-trampoline, springkussen en ander kinderentertainment zijn gratis.

Meer informatie