loop Custom

Je inzetten voor het goede doel en ook nog een ontzettend gave ochtend beleven.

Dat kan tijdens de KinderLoop voor Hoop op zondag 5 juni 2016. Om 11:00 uur lopen kinderen 24 minuten hetzelfde parcours als de volwassenen.

De kinderLoop voor Hoop is een onderdeel van de SamenLoop voor Hoop, de 24 uurs wandelestafette, welke in het weekend 4 en 5 juni 2016 plaats vind op de sportvelden van de S.V. Wieringerwaard. Omdat ook kinderen te maken kunnen krijgen met kanker, kunnen alle kinderen uit Hollands Kroon ook hun steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker. Kinderen van de Basisschool De Twee Wegen in Wieringerwaard houden 22 maart van 16:00 uur tot 17:30 uur een fancy fair. De opbrengst is bestemd voor kankeronderzoek door het Koningin Wilhelmina Fonds.

Hoe kunnen kinderen meedoen? Ieder kind tot en met 12 jaar kan meelopen. Meelopen in teamverband is gezelliger en wordt door de organisatie aangemoedigd. Daarom worden alle scholen in Hollands Kroon benaderd door de commissie KinderLoop. Deelname is voor de kinderen gratis. Opgeven kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..