IMG 4507a BorderMaker

Het zit er weer aan te komen, de jaarlijkse uitvoering van Jeugdmusicalvereniging de Notenkrakertjes uit Winkel.

Dit keer zetten zij de musical De verborgen vallei op de planken, een musical boordevol humor, grappige personages, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie.

De groep bestaat dit jaar uit 35 talenten, zij hebben onder leiding van Marianne Wijnker (regie) en Paul Beers (muziek) een half jaar hun uiterste best gedaan om deze leuke musical op de planken te zetten.

Korte inhoud:

SOS! Het vliegtuigje van Johnny Crash en Co Piloot stort neer in een geheime vallei. De ontdekking van deze vallei is groot nieuws! Het WowNews stuurt direct een journaliste om poolshoogte te nemen. Ook Generaal Blindelings start een onderzoek. Zelfs Helga Winters, de minister van Onvoorziene Zaken, bemoeit zich persoonlijk met de zaak!

Verkreukeld stappen Johnny en Co uit het wrak van hun vliegtuig. Hun geheime opdracht: een koffer afleveren bij bioloog Ton. Ton blijkt in de vallei een parfum ontwikkeld te hebben waarmee de wil van mensen is om te buigen. Een grote ontdekking die niet in handen van de geraffineerde minister Helga mag vallen!

Intussen overspoelen natuurfanaten, popartiesten, holbewoners, vissers en special agents de vallei. Met veel hilariteit als resultaat. Lukt het Johnny en Co om hun opdracht te vervullen? Lukt het Generaal Blindelings om de plannen van minister Helga te dwarsbomen? En komen de verliefde agenten Koen en Tiffany weer bij elkaar?

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan zaterdag 12 maart om 20.00 of zondag 13 maart om 14.00 naar de zaal van Café Beentjes in Winkel. De toegang voor kinderen tot 12 jaar bedraagt 5 euro en voor volwassenen 8 euro.

Reserveer alvast een plekje in de zaal: 0226-411776 / 0226-413046