Lentetuinkrant 2016 Custom

Op woensdag 24 februari ligt hij weer in de bus: de officiële Lentetuinkrant.

Naast de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Koggenland en Opmeer wordt de krant nu voor het eerst ook op Texel verspreid. De oplage is hiermee verhoogd tot 93.000 exemplaren. Voor wie geen papierenversie in de bus krijgt, kan op de website van de Lentetuin de digitale versie lezen. Nieuw dit jaar in de krant is de Lentetuinquiz!

Na jarenlang een rebus te hebben gehad, is het dit jaar tijd voor een nieuw spel. In de Lentetuinkrant is de eerste Lentetuinquiz te vinden. Deze quiz staat ook online op www.lentetuin.nl, zodat iedereen mee kan doen. Deelnemers moeten vijf vragen juist beantwoorden om leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs: een magische avond uit eten voor twee bij Brekers!

De Lentetuinkrant telt 32 pagina's. In de krant een helder overzicht van het programma en een kijkje achter de schermen. Wie werken er nou allemaal mee aan de Lentetuin? Vrijwilligers die stoppen worden in het zonnetje gezet en er is aandacht voor evenementen uit de regio. Ook is er weer een heuse ‘kidspagina’ met een programmaoverzicht speciaal voor de kleintjes met winacties: de kleurplaat, een fotowedstijd en de kans om bij de magische kinderopening te zijn. Voor wie zich goed wil voorbereiden op de Lentetuin, kan precies zien wie er op de bloemenshow staan en welke bedrijven er op de beursvloer staan. Vergeet niet de laatste pagina van de Lentetuinkrant te lezen. Hierop staat niet alleen de quiz, maar ook het feestprogramma. Tot op de Lentetuin!

De Lentetuinkrant is gemaakt in samenwerking met JVW Uitgeverij, Studio Kisteman en AP Fotografie. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Op de foto: Voorzitter Frank van den Hoek (links) en uitgever John van Woesik.

Fotografie: Rosemarie van Bentum/AP Fotografie