IMG 8379 BorderMaker

Enkele honderden mensen zijn al in het bezit van de tweede editie van PeWi's Nieuwsblad.

Het blad vond gretig aftrek in de stand van PeWi's Nieuwspagina op de Vrije Tijd- en Recreatiebeurs, die afgelopen weekend werd gehouden. Vanaf donderdag is het blad ook op een groot aantal plaatsen in de dorpen uit de voormalige gemeente Niedorp te verkrijgen. Dit keer is het blad op nog meer locaties te vinden, dan de vorige editie en is ook deze keer gratis mee te nemen.

Tijdens de beurs kwam regelmatig de vraag over een abonnement op het blad. Dit gaan wij binnenkort ook invoeren, meer informatie hierover volgt later. Aan de positieve reacties te horen van jong en oud, gaat het Nieuwsblad ook een vaste waarde krijgen naast de drukbezochte website.

Voor de duidelijkheid, het blad is zeker geen kopie van de website en gaat in de loop der tijd steeds meer eigen rubrieken krijgen, die niet op de Nieuwspagina op Internet te vinden zijn. De website en het blad krijgen ieder een eigen identiteit met overlappende dingen, maar wel met de echte PeWi-sfeer. Dus wil je helemaal op de hoogte blijven, zorg dan dat je ook nummer twee in je bezit krijgt. Donderdag zullen wij alle adressen bekend maken, waar het blad te verkrijgen is.