IMG 4616 640x480 BorderMaker

Sprookjes bestaan op de Lentetuin!

Met deze slogan presenteert de jaarlijkse bloemenshow haar thema: Sprookjes. Om deze show wederom tot een succes te maken, heeft de Lentetuin de samenwerking gezocht met Sprookjeswonderland uit Enkhuizen. Daardoor komen van 3 tot en met 7 maart vele prachtige sprookjes tot leven tussen de bloemenpracht.

Deze jaarlijkse voorjaarsshow is te zien in de kop van Noord-Holland op het ZAP-complex in Breezand. Van 3 tot 7 maart zullen sprookjes als Roodkapje, Hans en Grietje, Doornroosje en anderen schitteren tussen duizenden tulpen, lelies, narcissen, krokussen, hyacinten, calla’s en andere bijzondere bolgewassen. Deze betoverende combinatie zorgt voor vertier voor elk lid van de familie: jong of oud. Sprookjes bestaan dit jaar op de Lentetuin!

Voorjaarsbeurs

Op de aangrenzende Voorjaarsbeurs Expo en Agri Vakbeurs is van alles te vinden voor eigen huis en tuin. Met het brede scala aan artikelen is er volop keuze voor het winkelend publiek. Ook voor de agrariërs is voldoende aanbod. Tevens is er op de Lentetuin een sfeervol restaurant en er is sprookjesachtige entertainment voor de kinderen. Bezoek de betoverde bloembollenshow en vier de lente!

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is een kleinschalig sprookjespark in Enkhuizen. Het park is ideaal voor een dagje uit voor gezinnen of grootouders met kleine kinderen. Zo ontmoeten bezoekers veel bekende sprookjesfiguren. Van Hans en Grietje tot Sneeuwwitje en Klein Duimpje. Tijdens de winteropenstelling (12 en 13 december 2015 en van 19 december 2015 t/m 3 januari 2016) wordt het park omgetoverd in warme, winterse sferen met originele decoraties. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Meer info