1535423 465791480194281 2073373405 n

Gratis toegankelijk evenement met een regionaal karakter.

Jan Schreur organiseert in samenwerking met Tiny Hoogstraten-Groustra en Theo van der Fluit van Partyboot De Koperen Hoorn voor de zesde maal de vrije tijd en recreatie beurs. Eigenlijk hebben we allebei een onderneming waarin de ergste drukte seizoengebonden is. Buiten het seizoen om kunnen we dus wel wat ondernemen en met deze beurs kunnen we daar een goede invulling aan geven. Op 6 en 7 februari laat het regionale bedrijfsleven zich weer van haar beste kant zien in het pand van Jan Schreur Recreatie aan Zandwilg 9-11 in Winkel.

Vrije tijd leeft in Nederland en wij proberen de mensen op weg te helpen. Je moet het open recreatie weekend niet zien als een traditionele vakantiebeurs. Wij trekken het wat breder en bovendien is de entree gratis.

Het is een laagdrempelig evenement met een regionaal karakter. We laten de mensen alvast proeven aan het voorjaar.

Bezoekers kunnen genieten van een grote variëteit aan ondernemers. Proef, probeer en test noviteiten.

Wilt u een camper huren of kopen. In een aparte hal vertellen de medewerkers van Jan Schreur u alles over de diverse campers en caravans die daar staan opgesteld. Heeft u iets te vieren? Theo en Tiny van Partyboot De Koperen Hoorn vertellen u graag over een feestje, bedrijfsuitje of seniorenuitje op het water.

Tijdens het weekend worden ook verschillende demonstraties gehouden. Zo houdt Koks Tweewielers een demonstratie met E-bikes (elektrische fietsen). Bij Groot Recreatie kunt u weer heerlijk garnalen proeven, P.M.U Tessa de Vries geeft demonstraties permanente make up en Claudia Appel van “De Mooie Jurk”verzorgt zowel op zaterdag als op zondag om 14.30 uur een modeshow van haar gelegenheidskleding om er een paar te noemen. PeWi onze razende reporter zal ook dit jaar weer aanwezig zijn. Er zal op zondag een demonstratie Streetdance worden gegeven door de dansgroep DCM Classic, een dansgroep uit Anna Paulowna van danscentrum Marianne Tevens is op de bovenverdieping van Jan Schreur Recreatie de verzameling oude motoren en antieke auto’s van Jan Schreur senior te bezichtigen. Ook vindt u hier de Houten Meubel outlet.

Kortom, op het gebied van recreatie, vrije tijd, wellness, persoonlijke verzorging, sport, fietsen etc. is dit de uitgelezen mogelijkheid om u te laten informeren en langzamerhand het voorjaar te proeven.

De vrije tijd en Recreatiebeurs is open: Zaterdag 7 februari en zondag 8 februari van 11.00-17.00 uur.

De deelnemende bedrijven aan de beurs zijn te vinden op de website van de beurs:

www.recreatiebeurswinkel.nl

Info: Tel 0224-541587