711

Het Glazen Huis-evenement in Winkel begint steeds grotere vormen aan te nemen.

Op zondag 6 december a.s. van 15.00 uur tot 19.00 uur is er van alles te beleven in en rondom het Sportcafé in de Niedorphal en bij  Zwembad de Wirg in Winkel.

Wat spontaan is ontstaan begint nu toch echt mooie vormen aan te nemen. Zo bieden bedrijven spontaan artikelen of een waardebon aan voor de speciale veiling, die het nodige geld moet gaan opbrengen voor het goede doel.

In het speciale Glazen Huis zullen een aantal DJ's van zich laten horen en het laatste nieuws is, dat er ook een live-band een paar nummers ten gehore zal brengen.

De kinderen mogen GRATIS in zwembad de Wirg zwemmen van 15.30 uur -16.30 uur.

Er is een kerstbomenverkoop, er zijn warme winterse drankjes, maar natuurlijk ook fris, wijn of bier en overheerlijke vers gebakken poffertjes.

Natuurlijk is er de spectaculaire presentatie van de speciale Noordkaap Challenge auto’s van Team Poland Bestratingen en Team Klaver Kaas. Ze zullen zich inzetten voor Serious Request door mee te rijden in de Noordkaap Challenge, waarbij men zoveel mogelijk geld wil ophalen voor dit goede doel.

Er heeft zelfs een ander deelnemend team aan de Noordkaap Challenge aangegeven ook aanwezig te zijn op zondag a.s..

Nog even voor de duidelijkheid:

Het evenement zal zich buiten afspelen, dus zorg voor warme kleding, maar de activiteiten rondom het Glazen Huis zorgen trouwens ook wel voor een warm gevoel.

Tot zondag!!!!