foto 10

Na vorig jaar de fantastische Noord-Hollands Kampioenschappen te hebben gehouden in de Oranjehal van voetbalvereniging VVS 46 keren wij weer terug op ons oude vertrouwde nest.

``Het Huis van Egmond`` Burg. Hoogenboomlaan 35 te Hoogwoud.

Er zullen hier een 450 tal vogels in een grote diversiteit geshowd worden. Van groot tot klein, Ara´s, Bali Spreeuwen, Kwartels, kanarie`s, zebravinken, parkieten. Noem het maar op en het is er. Tevens is er ook een verkoophoek aanwezig. Dit alles is prachtig aangekleed door aangelegde tuinen en bloemstukken. De Tombolahoek is ook weer goed gevuld met mooie prijsjes. Tevens draaien we zondagmiddag met het Rad van Fortuin en zijn er vele mooie prijzen te winnen.

 FFoto 9

Zondag om 14:00 uur zal er door de zwarte pieten de prijswinnaars bekend worden gemaakt van de Vo.V.O.S. Loterij. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door sponsoren in welke hoedanigheid dan ook . En niet te vergeten alle leden die hebben geholpen om er weer een bijzonder mooie Vogelshow van te maken.

foto 5

Graag hopen we u te zien op onze prachtige Vogelshow. Het is zeker de moeit waard om langs te komen, voor groot en klein.

Openingstijden:

Zaterdag 21 november 2015 van 10:00 tot 22:00 uur.

Zondag 22 november 2015 van 10:00 tot 17:00 uur.

De Toegang is Gratis!!!

Bestuur Vogelvereniging Vo.V.O.S.

 

Foto's: Ingezonden