20140907 171240-BorderMaker

Nu ook Mr. Polska, Kris Kross Amsterdam, Girls Love Dj's & Dirtcaps op Zomerpop Festival 2015!

Zomerpop zet haar succesformule onverminderd sterk voort. De combinatie van pop, rock en dance maakt het festival uniek in onze regio. Gevarieerde topacts én een ongedwongen festivalsfeer trekken jong en oud. De laatste jaren werden alle ruim 5.000 tickets verkocht.

Mr. Polska

De line-up van de Dance Stage laat dansliefhebbers opnieuw reikhalzend naar het feest uitkijken. Voor het grote publiek is Mr. Polska de bekendste naam, mede door Expeditie Robinson, Bevrijdingspop en de hits ‘Krokobil’ en ‘Ravotten’. Met zijn ruwe, eigen sound maakt Mr. Polska echter al jaren internationaal furore. VPRO’s 3voor12 schrijft: “Polska is de meester van de lompe clubrap. Verdomd grappig, energiek en origineel. Hij zou iedere tent ondersteboven spelen, van Pinkpop tot Best Kept Secret.”

Beyoncé

Een collectief van drie Dj’s om in de gaten te houden: Kris Kross Amsterdam. Razend populair vanwege hun dampende sets met de lekkerste nineties hits, en nu succes met een eigen single: ‘Until The Morning’. Met Girls Love DJ’s haalt Zomerpop een internationale clubact naar Hoogwoud. De twee Dj’s mixen van house naar electro, hiphop, pop, dubstep en weer terug, zolang je er maar op móet bewegen. Voor Beyoncé maakten zij een officiële remix van haar single ‘Drunk In Love’.

Dirtcaps

Volgens kenners is Dirtcaps het meest unieke DJ/MC-trio dat Nederland kent. Hun sets worden omschreven als knallend en... vrouwvriendelijk! Het hoge aanzien in de house-scene werd in 2012 bevestigd met de hit ‘Money on My Mind’. Ook Mr. Belt & Wezol weten hoe je een tent platspeelt. Met hun mixen van o.a. ‘Somebody To Love’ en ‘Finally’ dwongen zij een contract af bij hét dancelabel Spinnin’ Records.

En nog veel meer…

Oud-Opmeerder Igor Smits, beter bekend als DJ Grigoros, MC Haits, Make & Take en Johnny Black maken het Dance-programma compleet. Op de Live Stage en in Vuigland staan onder meer Blaudzun, Kenny B., Douwe Bob, John Coffey en Casa de La Muerte. Op zaterdag speelt o.a. De Dijk.

Meer informatie en tickets: www.zomerpop.nl