IMG 9943-BorderMaker

De waterfeesten 2015 zijn alweer een paar dagen geleden.

Een ieder die aanwezig is geweest zal maar aan een ding terugdenken: ZON! Wat was het een fantastisch weekend. Wij als organiserend orgaan EVCO IV hebben het in ieder geval wel zo ervaren. Langs deze weg willen wij de sponsoren en winnaars van de waterfeesten nog even in het zonnetje zetten. Namens EVCO IV willen wij: Hans Bood, Jan Rood, Hans Bossen, Klaas Braak, Peter Koelewijn, Henk Spaansen, de Mauritsbar en Voetbalverening Nieuwe Niedorp enorm bedanken voor hun bijdrage aan het evenement. Met de hulp van deze personen en bedrijven wordt het organiseren ons een stuk makkelijker gemaakt. Daarnaast willen wij degene die als winnaar uit de voorsloot van Nieuwe Niedorp kwamen nogmaals feliciteren.

In de categorie 8 tot 11 jaar individueel: Kyle Wijnker en bij de groepen in deze categorie “De Bosjesmannen” (Sem Poland, Kyle Wijnker en Ian Olie). In de categorie 12 tot 15 jaar individueel net als vorig jaar: Lea de Jong en bij de groepen “De Mafketels” (Bram Strijbis, Maurice Veenstra en Ryan Olie). Tot slot in de categorie 16+ individueel: Hugo Bossen. Het groepenparcours werd in deze categorie gewonnen door “Team Vieze” (Dirk Wissink, Ruben Brinkman en Rinke van Dam). De rode draad is dit jaar gewonnen door Ties Akkerman.

Wij hopen dat u eveneens een aangename 1e pinksterdag heeft beleefd. Voor een volgende editie van de waterfeesten moet u nog even geduld hebben maar wij hopen u op zondag 15 mei 2016 vanaf 12:00 weer te mogen ontvangen in de speeltuin van Nieuwe Niedorp.