IMG 0807aaa-BorderMaker

Elke dag maken "The Baas Brothers" een verslag van The Carbage Run 2015, die van 23 februari tot en met 27 februari zal worden gehouden.

Verslag Dag 2:

Het contact gaat om en mijn zes vriendjes dansen vrolijk op en neer. Het hotel in Kopenhagen laten we achter voor wat het waard is. Ik hoorde de mannen zeggen dat ze lekker geslapen hebben. Ik ook(bedankt nog voor het vragen;-( ), samen met nog 7 andere collega’s. Op het welbekende plein aangekomen mochten we gelijk vertrekken. JIPPIE!!! De opdrachten lijken te doen. Nadat ik weer was voor zien was van het welbekende goudgele sap(de 2 jerrycans bovenin werden ook gevuld) reden we richting Malmö. Nadat we Zweden binnen reden werden we aangehouden door de plaatselijke politie. Vanwege aanhoudend toeteren. Resultaat: €140 boete……maar omdat wij extra lang toeterde werd dat verhoogd naar €240…grrr…Onderweg reden we langs een gigantisch groot uithangbord van de Ikea, het grote warenhuis waar het land zo bekend om is geworden. Wat ga jij doen SVEN?? We gaan toch niet hier stoppen he???AHH NEEEE. KOM OP ZEG!!! Wat zeg je? De eerste opdracht is hier??? Oké voorruit dan maar. De opdracht is vrij makkelijk. Scoor Zweedse gehaktballetjes, leg ze in een pan, ga in een showroom keuken met pannetje en al incl. Ikea personeel op de foto. Eitje…oh nee gehaktballetjes….6 punten in de pocket. Maar goed dat pannetje konden ze eigenlijk wel goed gebruiken. Koffie zetten was geen opdracht maar wel even lekker!! Kijken of dat de mannen ook gaat lukken…J NEXT!

Gister moesten The Baas Brothers een eland van Lego maken, nu met de auto op de foto met een echte, ja een levende eland. Waar vindt je die beesten? Ja onderweg. Dan zie ik borden dat er om de 2 km eentje “waarschijnlijk” gaat oversteken. De jongens hebben voor op mijn neus een giga bullbar gezet, lijkt me geen probleem…….maar een safari park wordt gevonden en dus ook de foto met de wel 10 aanwezige elanden heeft geen probleem opgeleverd. Ik zeg 7 punten. Bonus, maar dat vinden wij, is het film materiaal dat gemaakt is van de etende eland. Op de bullbar hadden Paul en Frank 2 wortels geplakt. En dat was dan ook BINGO!! Prachtige beelden!!! Een hoogtepunt op deze dag was toch wel het zien van de eerste sneeuw. Paul zeurt daar namelijk al 2 dagen over en om 14:30 was dan eindelijk zijn moment. Een luid gejuich viel mij ten deel. Wat volgde was een rit door de prachtige landschappen van zuidwest Zweden. Met wat hulp van de GoPro camera leverde dat spectaculaire beelden op. Vanwege de vele kleine steile heuveltjes is een meegebracht zit verhogertje geen overbodige luxe. Geeft niks hoor Frank….. En dan valt de avond. Handig hulpmiddel zijn nu mijn lampen die The Baas Brothers op mijn dak hebben geschroefd. Wat een hoop licht. Nu kunnen we goed het vandaag terugkerende ‘Is hier niet het tankstation Lars?’ bewonderen. Tijdens het avond eten ook de nodige MB’s naar binnen gewerkt. Via via werden we vanuit Nederland getagt dat we bij restaurant Les Arc’dor in Skara zaten. En dat klopte…..ik kreeg wederom niks.... Vervolgens hebben ze me flink op de staart getrapt om in de regen aan te komen in Karlstad. Een lange dag, maar erg succesvol.

Tot zover….tot morgen!!