IMG-20150218-WA0004 2kkkk

Mogelijk heeft u al één van de posters van toneelvereniging KNA '27 zien hangen in de omgeving van Nieuwe Niedorp, maar wist u dat hier ook een mooie prijs mee te winnen is?

Via de Facebookpagina van toneelvereniging KNA '27 is een oproep gedaan om een zo ludiek mogelijke selfie te maken met de poster op de achtergrond. De spelers hebben zelf de aftrap gegeven, maar zijn er van overtuigt dat het beter kan. De twee leukste inzendingen krijgen een vrijkaartje voor één van de uitvoeringen. De actie loopt tot en met 2 maart. Zoek dus snel een poster op, maak een leuke selfie en plaats deze op de Facebookpagina van toneelvereniging KNA '27 of plaats hem op je eigen pagina en tag ons op de foto. Like onze pagina om automatisch alle inzendingen te zien. We zijn benieuwd!!

Onze Facebookpagina is te vinden door te zoeken op Toneelvereniging Kunst na Arbeid '27 Voor meer informatie en het reserveren van een plekje kunt u terecht op onze website www.kna1927.nl.

Wilt u door ons op de hoogte worden gehouden via email, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om op onze mailinglijst te komen. We sturen u dan maximaal twee emails per jaar in de maanden voorafgaand aan de uitvoeringen.

Foto: Ingezonden