IMG 4355-BorderMaker

Op weer een druilerige zondag in januari, alleen nu zonder de harde wind, droom ik van de zon en denk ik aan het komende tuinjaar.

De bollen komen er al goed uit. En het gekste wat ik nog nooit heb meegemaakt is: Bloeiende campanula naast bloeiende sneeuwklokjes en winterakonieten! De organisatie van het Nazomeren in Niedorp is inmiddels weer gestart. We hopen ons evenement dit jaar voor de 19e keer te organiseren. Volgend jaar willen we iets speciaals regelen, omdat we dan de 20e keer willen vieren!!! In de aanloop tot dit jubileum hopen we dit jaar op nog meer deelnemers! En kunt u de tuin klaarstomen voor Nazomeren in Niedorp, ons gratis tuinenevenement op 15 en 16 augustus 2015!!

Dan bent u al voorbereid op ons jubileum, het jaar erna! We streven er dit jaar naar , dat u zich via onze website kunt opgeven. Dit kan waarschijnlijk in maart 2015 tot uiterlijk 30 april 2015.

Tevens zijn wij op zoek naar personen, die de contacten in Nieuwe Niedorp willen verzorgen. Het liefst een duo, omdat je dan de taken kunt verdelen. Wij zijn in het bijzonder op zoek naar een enthousiast persoon, die onze Facebook pagina wil bijhouden.

Voor diegenen die het nog niet weten: Activiteiten in de regio Noord Holland Noord: Zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 “ Nazomeren in Niedorp”.

Tijdens dit gastvrije en gratis evenement in een aantal kernen van de nieuwe gemeente Hollands Kroon kunt u van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s avonds genieten van tuinen, muziek, kunst, musea etc. Kijk op onze website voor meer gegevens over dit evenement: www.nazomereninniedorp.nl

Op onze website ziet u ook de namen van de contactpersonen per kern, zij kunnen uw eventuele vragen beantwoorden. U kunt zich ook bij hen opgeven om mee te doen!

De kernen waarin het Nazomeren in Niedorp plaatsvindt zijn: Haringhuizen, Barsingerhorn, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, ’t Veld, Lutjewinkel, Zijdewind en Kolhorn.