10501968 746858752036997 5770996514118177833 n

KenniscentrumNH biedt kunstenaar Erica Kraan ruimte om haar prachtige kunstwerken voor het eerst te exposeren.

Wij bieden professionals een platform en netwerk en informeren particulieren over duurzaam installeren en bouwen, energiebesparing, domotica, WMO, ergonomie en levensloopbestendig wonen. Naast kunstwerken bewonderen kunt u ook allerlei toepassingen bekijken en testen.

KenniscentrumNH geeft kunstenaars de gelegenheid om hun kunstwerken te exposeren. Deze keer hebben we een primeur. Wij zijn er trots op dat wij kunstenaar Erica Kraan uit Schagen bereid hebben gevonden om haar uit klei geboetseerde beelden voor het eerst bij ons in Winkel te exposeren.

Erica volgt sinds eind 2012 boetseerlessen bij Monique Vink. Met veel passie maakt ze beelden uit klei en soms uit was. Ze houdt ervan ronde vormen te maken met voorkeur voor het vrouwelijk lichaam, maar ook abstract. Uit haar fantasie ontspruit veel diversiteit, waaronder ook ludieke uiltjes.

Voor het eerst exposeert ze haar werk.

Graag nodigen we u uit om haar werk te bekijken in het mooie pand van Michel van Schaijk aan de Zandruiter 3 in Winkel. Wilt u Erica zelf ontmoeten, maak dan van tevoren een telefonische afspraak. Op haar website www.kraan.exto.nl kunt u vast een indruk opdoen. Bent u op zoek naar een leuk uniek cadeau voor een relatie of voor uzelf? Erica denkt graag met u mee.