IMG 7587-BorderMaker

Het is inmiddels al voor de negende keer dat Marcel en Suzanne Bark en hun team het Dorcas Diner organiseren.

In de gezellige ambiance van Restaurant De Rijd wordt u door Marcel, Suzanne en hun team een heerlijk 7 gangen amuse diner geserveerd.

De opbrengst van dit Dorcas Diner is bestemd het Adopt a Student Programma. Kinderen uit het kinderadoptieprogramma van Dorcas verlaten dit adoptie traject normaal gesproken tussen hun 18e en 22e jaar. Sommige van deze jongeren hebben het talent en het verlangen om verder te studeren. Ze dromen ervan om via een goede opleiding een betere toekomst op te kunnen bouwen voor hen zelf, maar ook voor hun gemeenschap en hun land. Helaas hebben de meeste ouders of verzorgers van deze jongeren hier het geld niet voor. Zo vallen vele dromen van jongeren uit ontwikkelingslanden in duigen.

Dorcas Ondernemers Noord Holland Noord (DO NHN) is een groep enthousiaste en betrokken mensen, die als groep heeft afgesproken werkelijk iets te gaan doen aan de armoede in deze wereld. Wij steunen Dorcas projecten in Tanzania en Kenia. Elk jaar organiseren wij activiteiten, waaronder het jaarlijkse Dorcas Diner, om onze projecten te financieren. Naast particulieren, die in kunnen schrijven, leent deze actie zich er ook uitstekend voor om met uw bedrijf of met uw klanten aan dit diner deel te nemen.

4 november om 19.00 uur

Restaurant De Rijd te Nieuwe Niedorp

65 euro per persoon

40 euro is rechtstreeks voor ons project

Tussen de gangen door Westfriese verhalen van Meindert Nieuweboer

RESERVEREN: Restaurant De Rijd 0226-411983

Bestuur DO NHN

Ada Klaver

Bert Groot

Marret Wijnker

Adri Wijnker