IMG 9914-BorderMaker

De grote vakantie is bijna voorbij dus is het de hoogste tijd voor nog iets leuks!

En wel de Kinderkermis. Zaterdag 29 augustus beginnen om 14.00 uur de Kinderspelen in de Prins Maurits. Inschrijven vanaf 13.30 uur voor alle kinderen van de basisscholen. Ieder kind krijgt dan een ballon en een kaartje waar ze hun naam en adres op kunnen zetten. Klokslag 14.00 uur gaan ze onder begeleiding richting het parkeerterrein en daar worden de ballonnen los gelaten. We hopen natuurlijk op een grote opkomst!

Collecte

Op Dinsdagmiddag/avond 25 augustus zullen een aantal leden van het Schutkermiscomité het Burg. Ankerplein en De Rijd aandoen om te collecteren. Woensdag 26 augustus vanaf 17.30 uur gaat het Schutkermiscomité weer, met muziek, door de straten van Nieuwe Niedorp én van het plan Trambaan, om een bijdrage te vragen voor de kinderspelen.

Wij hopen op een gulle gift van Uw kant, zodat wij de kinderen van de basisscholen weer een leuke en gezellige zaterdagmiddag kunnen bezorgen. En zoals elk jaar, krijgen alle kinderen die meedoen, een bonnenboekje die ze, op zaterdag, kunnen besteden op de kermis. Dus kinderen/ouders kom op zaterdag 29 augustus naar de Prins Maurits in Nieuwe Niedorp!

BOARDINGVOETBAL

Zondag 30 augustus, start 16.00 uur Voor iedereen vanaf 13 jaar is er de mogelijkheid om mee te doen. Je kunt meedoen als dames, heren of gemengd team of misschien nog wel straat tegen straat. We spelen 2 tegen 2. De inschrijving is gratis en kan al vanaf heden bij de Prins Maurits en Toko ’t Sluisje. Dus doe mee en schrijf je in!! Er wordt gestreden voor fantastische prijzen en een wisselbeker!

NOG EVEN EEN AANDACHTSPUNTJE…

Tijdens de kermis is het kruispunt Dorpsstaat-Oosterweg afgesloten voor al het autoverkeer tussen 13.00-24.00 uur.