fanf2401 BorderMaker

Fanfare Samen Voorwaarts presenteert Top 2000 Avond

Met veel enthousiasme kondigt Fanfare Samen Voorwaarts haar Top 2000 avond aan. Dit muzikale evenement vindt plaats op 22 juni 2024 om 20.00 uur in Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13A in ’t Veld.

Bij het bedenken van het thema van dit jaarlijkse concert hebben de jeugdleden van Samen Voorwaarts een grote rol gespeeld. Zij bedachten het Top 2000 thema en stelden het programma samen. Het is dus aan hen te danken dat er meegezongen kan worden op muziek van onder andere Amy Winehouse, Abba of Doe Maar.

De Top 2000 avond zal niet een standaard concert worden zoals u van ons gewend bent. De bar blijft de gehele avond geopend. Een avond die in het teken staat van muziek, maar waarin u niet alleen maar aan het luisteren bent. Test uw muziekkennis, zing mee met de grootste hits, van klassiekers tot moderne hits en geniet bovenal van een gezellige avond!Heeft u ook zin in een avond boordevol gezelligheid? Koop dan nu uw kaarten!

De kaarten kosten € 12,50 per persoon (inclusief één consumptie) en zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

top2000