IMG 0011 BorderMaker

Kerstdorp Kolhorn op 9 en 10 december.

In december wordt in Kolhorn een kerstmarkt georganiseerd. De inwoners versieren hun huizen en tuinen met lichtjes waardoor het toch al pittoreske dorpje een lust voor het oog zal zijn. Het startsein wordt gegeven op vrijdagavond bij de kerk, wanneer de inwoners, onder het genot van chocomel, gl├╝hwein een heus kerstverhaal ten gehore krijgen en kinderen uit het dorp kerstliederen zingen. Zaterdag is er tussen 15:00 en 21.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur van alles te zien, te beleven, te maken en te kopen. U bent van harte welkom bij de inwoners thuis. Verder kunt u de Kerstman en elven tegenkomen.

Alle deelnemers zullen duidelijk herkenbaar zijn en de locaties genummerd. Om niets te missen wordt aangeraden de nummering te volgen; zo komt u vanzelf langs alle deelnemers en langs alle mooie plekjes in Kolhorn.

Voor verdere informatie over het aanbod en de tijden verwijzen wij u graag naar onze flyer, die bij alle deelnemers ligt en naar onze Facebookpagina: Kerstevenement Kolhorn.