IMG 8331 640x480aaaa-BorderMaker

Vind je het leuk om hard te lopen? Schrijf je dan nu in voor de Scholierenveldloop in Niedorp.

Op woensdagmiddag 3 juni organiseert Sportservice Schagen alweer voor de zevende keer de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de regio Niedorp.

Op 3 juni is het sportpark De Kogge in ´t Veld het decor voor de Scholierenveldloop in Niedorp. Kinderen uit groep 1 t/m 8, van alle basisscholen uit de regio Niedorp kunnen zich voor dit evenement aanmelden. Net als vorig jaar is er ook een serie voor de leerkrachten en ouders.

De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 en voor de ouders en leerkrachten gaat over een afstand van 1000 meter waarbij het parcours over het sportpark De Kogge loopt. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt een kortere route uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.

Inschrijven kan via school of via Sportservice Schagen, 0224-214774 of het webformulier op www.sportserviceschagen.nl. Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Inschrijven kan tot 22 mei.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Talisa van der Fluit of Ciska Bosma), tel: 0224-214 774.