IMG 7885 BorderMaker

Nazomeren in Niedorp 19 en 20 Augustus 2023

‘Nazomeren in Niedorp’ zal dit jaar voor de 26e keer plaatsvinden. U weet wel het gratis evenement in het derde volle weekend van augustus van 10.00-17.00 uur. Tuinen kijken, muziek luisteren, lekkere dingen proeven, genieten van kunst, fotografie en andere mooie dingen, een museum met een speciale expositie induiken, etc. Dat kan allemaal op 19 en 20 augustus 2023. Het evenement vindt plaats in de 9 kernen van de oude gemeente Niedorp ( Nieuwe Niedorp, oude Niedorp, Haringhuizen, Winkel, Lutjewinkel en Moerbeek, Kolhorn, Barsingerhorn, ‘t Veld en Zijdewind).

Zoals jullie misschien al eerder hebben gelezen, heeft ‘Nazomeren in Niedorp’ de website vernieuwd (www.nazomereninniedorp.nl)

Helaas loopt alles nog niet zoals we gedacht en gehoopt hadden.

Foto’s uploaden lukt niet altijd.

Het opgeven als deelnemer via de knop “Deelnemers aanmelden” (de gele knop) lukt goed om je aan te melden. De vragen, die vervolgens worden gesteld zijn duidelijk.

Ben je hoofddeelnemer op een locatie, dan dien je je als eerste op te geven. Pas daarna, kunnen de sub deelnemers (op jouw adres) zich aanmelden.

Er hebben zich al 39 deelnemers opgegeven, maar dat is niet genoeg om ons evenement te dragen. Om nog een aantal twijfelaars over de drempel te krijgen hebben we de aanmeldperiode verlengd tot en met woensdag 7 juni 2023.

We hopen dat er zich nog veel deelnemers en sub deelnemers aanmelden. Wanneer het uploaden van de foto’s niet lukt, vraag dan hulp aan de contactpersoon van de kern , waar je wilt deelnemen. Zij willen jou heel graag helpen.

Aanmelden kan tot en met 7 juni 2023 op www.nazomereninniedorp.nl