DSC0059913017 BorderMaker

Inner Sounds of Joy ontspanningsconcert biedt rust en ontspanning in Cultuurhuis de Kolk.

Wilma Beers brengt op zaterdagavond 13 mei om 20.15 uur het Inner Sounds of Joy ontspanningsconcert naar Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het concert biedt een unieke ervaring die diep ontspant en helpt om weer in balans te komen.

Tijdens het Inner Sounds of Joy concert combineert Wilma haar saxofoon met klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten. De klanken vullen de ruimte en zorgen voor een ontspannen sfeer. Het concert is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan rust en ontspanning in deze drukke tijd.

“Veel mensen zijn gestrest en onrustig, en weten niet waar ze rust en ontspanning kunnen vinden,” zegt Wilma. “Met Inner Sounds of Joy bied ik een unieke ervaring die je helpt om diep te ontspannen en in balans te komen. De combinatie van muziek en de trillingen van de instrumenten heeft een helende kracht die je echt moet ervaren.”

Reserveren voor het Inner Sounds of Joy ontspanningsconcert is vereist en kan via www.wilmabeers.nl/concertagenda. Gun jezelf deze bijzondere ervaring en voel je herboren.