Foto voor publicatie 002 BorderMaker

‘Hét Projectkoor’ klaar voor een nieuwe concert reeks.

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari en zaterdag 4 en zondag 5 februari geeft het Projectkoor concerten in Schagen en Middenmeer. Samen met een 14 koppig orkest en solisten Isabelle Braaf en Jantien Bijvoet is vanaf september hard gewerkt om het thema musical vorm te geven. Dit alles onder leiding van dirigent Arwin Kluft.

‘Hét Projectkoor’ is een gelegenheidskoor van enthousiaste deelnemers, met het doel om eens in de twee jaar een concertreeks in de regio te verzorgen. In 2013 werd dit voor de eerste maal bewerkstelligd en werden door een koor van 80 personen en een begeleidend orkest maar liefst 5 concerten in de regio gegeven van, ‘The Promise of Christmas’. Vervolgens werd er in 2015 en in 2017 wederom met succes een groot project ten gehore gebracht.

Door omstandigheden kon het project in 2019 niet doorgaan en zou de draad in 2020 weer worden opgepakt. Helaas werd iedereen geconfronteerd met het coronavirus waardoor dit niet haalbaar bleek te zijn. Ook in 2021 was het koor, nadat de repetities reeds waren begonnen, genoodzaakt te stoppen vanwege de lockdown. Afgelopen september 2022 kwam het koor wederom samen en werd er voor de derde keer gestart. In totaal zullen zo’n 100 medewerkers u een geweldige muzikale avond/middag bezorgen. Prachtige nummers uit o.a. de musicals Phantom of the Opera, Jekyll and Hyde, Les Miserables, Cat’s e.v.a. zullen ten gehore worden gebracht. Ook deze keer wordt het koor muzikaal begeleidt door een 14 koppig orkest.

Kortom een concert wat u zeker niet mag missen als u van musicals houd. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wilt u hier ook bij zijn? Ga dan naar de website www.hetprojectkoor.nl en klik op de daarvoor bestemde link. Reserveer de data alvast in uw agenda.

Zaterdag 28 januari om 20.00 uur en zondag 29 januari om 15.00 uur in het Regius college te Schagen

Zaterdag 4 februari om 20.00 uur en zondag 5 februari om 15.00 uur in de ontmoetingskerk te Middenmeer.

Bij voldoende belangstelling zal vrijdagavond 3 februari aan de concertreeks worden toegevoegd.

Foto: Ingezonden