000PR 2021 002

Haal de kerst in huis met Kerstsfeer Aartswoud

Het weekend van 11 en 12 december is er tussen 10:00 uur en 17:00 uur weer volop Kerstsfeer in Aartswoud. Deze tijd vol maatregelen en beperkingen vraagt om een extra gezellig huis en om dit te realiseren bent u in Aartswoud op de juiste plek dit weekend. De creatieve deelnemers, verspreid door het mooie Westfriese lintdorp, bieden een veelheid aan kerstdecoraties, kunst en curiosa aan. Kerstbomen en -stukken, oliebollen, kaarten, lekkernijen en creaties van allerlei materialen worden aangeboden voor huis, tuin, mens en dier.

De kinderen kunnen mee, want ook aan hen is gedacht met bijvoorbeeld een workshop kaarsen maken. Voor de lekkere trek kunt u in café de Stompe Toren terecht of bij het Rundveemuseum, waar de geur van lekkere koffie en versgebakken appeltaart u tegemoet komt. Het kersttreintje rijdt op zaterdag en zondag tussen 12:00 uur en 17:00 uur langs de diverse locaties, waar u tegen een kleine vergoeding overal kunt in- en uitstappen.

Houd de website (www.kerstsfeeraartswoud.nl) en Facebook in de gaten voor de deelnemende adressen en extra informatie.

Rekening houdend met elkaar en de maatregelen die nu gelden, kunnen we er samen een sfeervol en gezellig weekend van maken.