IMG 4310aab BorderMaker

Beste Huttendorpers, ouders, vrijwilligers en sponsors,

We zijn alweer een jaar verder en wat hebben de kinderen veel leuke dingen moeten missen. Maar goed nieuws….!!

Wij gaan ons uiterste best doen om dit jaar op 15, 16 en 17 juli een Huttendorp te organiseren. We hebben deze week de eerste vergadering gehad en zijn bezig om een aantal scenario’s uit te werken. Er zijn veel onzekerheden maar we zijn er van overtuigd dat we, eventueel in een aangepast vorm, iets moois kunnen organiseren voor de kinderen.

Wel zullen we de inschrijving iets voor ons uit schuiven, op die manier hopen we iets meer duidelijkheid te hebben over wat wel en niet mogelijk zal zijn. Hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Omdat we afgelopen jaar helaas geen Huttendorp hebben gehad, hebben we ook onze Daphne niet in het zonnetje kunnen zetten. Zij heeft ons bestuur verlaten maar zal aan de zijkant gelukkig nog meehelpen. Daphne, super bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor dit mooie evenement en aankomend Huttendorp zullen we je alsnog in het zonnetje zetten!

Frank de Vries zal vanaf dit jaar ons bestuur komen versterken. Hij was er afgelopen vergadering voor het eerst bij en heeft kennis gemaakt met ons en onze gezellige manier van vergaderen Hij heeft er onwijs veel zin in om dit jaar een onvergetelijk Huttendorp te organiseren samen met ons. Frank, welkom bij de club en we gaan er samen iets moois van maken!

Voor nu, blijf gezond, zorg goed voor elkaar en heb vooral nog even geduld. We hebben iets moois in het vooruitzicht!

Groetjes

Edwin, Arjen, Frank, Marita, Ilona, Suzanne, Evelien en Esther

Kinderdorp Niedorp