87306373 498699294113505 1587400550889029632 n

Musicalvereniging Zanglust speelt op de zaterdagen 7 en 14 maart en zondag 15 maart de musical “De Vlooienvader”: een vrolijk en positief verhaal met een knipoog naar de TV serie “De Luizenmoeder”.

De spelers: Greet van Baaren, Robert van Baaren, Anouk Jonker, Ria Schrieken, Rick Groet, Amber Groet, Maaike Oostingh, Pip van Dijk, Henny Kagie en Laurens de Wit.

Licht en geluid: Klaas Kuipers

Algehele leiding: Gerrit van de Belt

Dit stuk is geschreven en gecomponeerd door de “eigen” regisseur Gerrit v.d. Belt.

Reeds 10 jaar verzorgt hij bij Zanglust de uitvoeringen.

Begonnen met alleen het regisseren van kant-en-klare stukken, schrijft hij sinds een aantal jaren ook zelf de scripts met in z’n achterhoofd de mensen die dat spel moeten “dragen”.

En bij een musical horen natuurlijk liedjes …….

Ook deze uitdaging gaat Gerrit v.d. Belt aan: hij schrijft alle muziek en teksten voor de liedjes: voor de vereniging is het heerlijk om zo’n kundige regisseur in huis te hebben.

“De Vlooienvader” speelt zich af op een school, waar, na de dood van de poes van de schooldirecteur, een vlooienplaag uitbreekt; dit leidt tot een confrontatie tussen ouders en directie. Maar ook maken de ouders onderling het elkaar behoorlijk lastig. En, essentieel voor een school: er spelen natuurlijk ook kinderen mee, die op het podium voor een leuke schoolse sfeer zorgen.

Gelukkig eindigt het verhaal positief, zodat eenieder opgelucht en tevreden huiswaarts kan keren.

De musical vindt plaats in de Laurenskerk te Kolhorn; u wordt ontvangen in het aangelegen gebouw “De Nieuwe Horn” waar er voor en na de voorstelling gelegenheid is iets te drinken en gezellig samen te zijn en eventueel na te praten met de acteurs/regisseur.

Kaarten (volw. € 10,=, kind. tot 12 jr. € 5,=) kunt u reserveren bij Ciska Landman:

telefonisch: 0224-531538 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of aan de kassa in de Nieuwe Horn.

Wij hopen u op één van deze uitvoeringen te mogen ontmoeten.