IMG 8796aa BorderMaker

Groots carnavalsfeest Oude Niedorp op 29 februari 2020.

Carnavalsvereniging “De Valkenhappers” organiseert opnieuw een groot carnavalsfeest op zaterdag 29 februari.

Zaterdag 8 februari komen wij weer langs de deuren in Oude Niedorp voor een vrijwillige, financiële bijdrage voor dit evenement. Ook delen wij dan kleurplaten uit waar ook weer leuke prijsjes mee te winnen zijn.

Het is ieder jaar weer een gezellige verkleedboel, waarbij iedereen welkom is. Om 13.30 uur vertrekken alle kinderen verkleed, vanaf het dorpshuis ‘De Mafkikker’ naar de Irish Pub op ’t Verlaat. Om 14.15 uur wordt iedereen welkom geheten in de Irish Pub. Natuurlijk zal er gezellige muziek worden gedraaid en is er voor iedereen iets lekkers.

IMG 8789aa BorderMaker

Er komt een voorstelling van Ome John die die goochelaar wil worden, dit belooft een leuke show te worden. Om 15.30 uur wordt er bekend gemaakt wie er volgens de jury het mooist of meest origineel verkleed is. Je kunt hier een leuk prijsje mee winnen.

Om 16.00 uur begint de talentenshow ‘Niedorps Kids Got Talent’ Iedereen mag hieraan meedoen, opgeven is niet nodig. Alles mag, niets moet. Je act mag niet langer dan 3 minuten duren. Zorg zelf voor een cd-tje of usb-stick met muziek.

De prijsuitreiking van de talentenshow zal ongeveer om 17.00 uur plaatsvinden.

Leuk om te zien dat er steeds meer volwassenen verkleed aanwezig zijn!

Komt allen verkleed (groot en klein), iedereen is welkom, doe mee of kom gezellig kijken!