IMG 6547 640x480b BorderMaker

21 MEI 2020 DE LAATSTE EDITIE VAN CARS 'N BANDS, STARS & STRIPES!

Komende Hemelvaart vindt de laatste editie van Cars ’n Bands, Stars & Stripes plaats. Daarna stoppen we er mee.

Het gratis toegankelijke evenement is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid van een uit de hand gelopen feest naar één van de grootste gratis toegankelijke evenementen in zijn (muziek)genre. Daar hebben we met zijn allen heel veel plezier en voldoening uitgehaald.

Het festival is in 2017, vanwege de bouw van de Deen en de wijk Molenzicht, verhuisd naar een grotere locatie waar we flink zijn doorgegroeid. Deze locatie centraal in het dorp is vanaf volgend jaar echter niet meer beschikbaar. Ook hier wordt een nieuwe woonwijk gebouwd. Dat is goed voor Waarland, maar jammer voor Cars ’n Bands, Stars & Stripes.

Een vergelijkbare nieuwe locatie is in Waarland niet zo gemakkelijk voor handen. Opnieuw verhuizen vinden we na 12 jaar een te grote opgave. Daarnaast is de uitdaging om het evenement in deze (gratis) unieke opzet in stand te houden in allerlei opzichten steeds groter geworden.

In 2020 eindigt Cars ’n Bands, Stars & Stripes daarom in deze opzet. Maar elk eind is een nieuw begin. We sluiten dan ook niet uit dat we met een nieuw initiatief komen. Daar gaan we na 21 mei 2020, de dag dat we voor het laatst ons Amerikaanse evenement hebben, eens rustig over brainstormen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de laatste editie memorabel zal worden.

Namens de organisatie,

John Dekker, Patrick de Waard, Maikel Gielens, Reinier Pool, Gerco Maarse en Jan Bruin