D01 124 9999 dk19 dudabairros 010725 BorderMaker

Nog een paar dagen en dan is het zover, het grote Dakar-Feest met Dakar-rijder Martien Jimmink op zaterdag 14 december a.s..

Het feest gaat dit keer plaatsvinden in de Meerhoeve aan de Cultuurweg in Middenmeer. Mocht dit te ver fietsen zijn, maak dan gebruik van de pendelbus, die zal rijden tussen Westfriesedijk 1 in Kolhorn (thuisbasis Martien) en de Meerhoeve in Middenmeer.

Wie met de trekker naar het feest komt, krijgt twee consumptiemunten gratis, mits de zwaailichten van de trekker aanstaan.

Als je verkleed komt in de Tropical-stijl, dan krijg je bij binnenkomst ook twee consumptiebonnen, dus die zijn snel verdiend.

De tractoren verzamelen bij Westfriesedijk 1 in Kolhorn en vertrekken daar zaterdag a.s. om 19.30 uur, om de volgende route te rijden:

Westfriesedijk richting Winkel, daarna linksaf, om zo uiteindelijk op de Alkmaarseweg uit te komen (Let op! Gebruik maken van het trekkerpad) en zo bereikt men de Cultuurweg in Middenmeer.

Onderweg kan iedereen met een trekker aansluiten. Wil iedereen zich even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan weten wij hoeveel plaatsen wij moeten reserveren voor de trekkers.

De eerste bus met personen vertrekt op zaterdag a.s. om 19.45 uur vanaf Westfriesedijk 1 in Kolhorn. Hierbij is ook, even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan weten wij hoeveel busjes wij moeten inzetten.

De mannen van De Woudrukkers lopen zich ook al warm, om er een onvergetelijke avond van te maken.

Bestel snel je entreekaarten, want de gang zit er al lekker in.

Bestel hier je entreekaarten

Meer nieuws volgt...

O, ja luister hier even wat Martien allemaal te vertellen heeft

Foto: Rallymaniacs