20190726 201208 002bb BorderMaker

Op zaterdagochtend 28 september om 9.30 uur gaan we weer wandelen in en rond Aartswoud. De evenementencommissie van de Stichting Kerk Aartswoud organiseert deze wandeling door de landerijen van Aartswoud.

“Leerzen an"

Aartswoud, wat ook over het asfalt al een mooi dorp is, is eigenlijk nog mooier als je het vanaf het land mag beleven. Samen met de gidsen Jan-Dirk Rooker en Margriet Brouwer gaan we op pad. De boer vertelt over de inrichting en het beheer van het boerenland.

Boerenlandslootjes, slootkanten en greppels: wat leeft en groeit daar tegenwoordig? Vanaf de slootkant gaan we op zoek naar planten en dieren in de sloot en op het land. En gezien de tijd van het jaar komen we misschien nog wat leuke vogels tegen, maar is het zeker tijd voor “Leerzen an!” En natuurlijk is het ook gewoon lekker buiten wandelen en een frisse neus halen.

Startpunt is kerk Aartswoud, Schoolstraat 45. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Na afloop is er heerlijke warme soep. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of 0652811045.

Foto: Ingezonden