IMG 1644aa BorderMaker

Westfriese dorpentocht 02-06-2019 met start en finish in Lutjewinkel

Voor zondag 2 juni a.s. heeft Solexclub Vroem Vroem uit Medemblik de West-Friese dorpentocht uitgezet. Het is een afwisselende route waarbij in vele prachtige dorpen en kleine gehuchten acte de préséance zal worden gegeven.

’s Morgens zal er een route ten noorden van de Langereis worden gereden, ’s middags wordt er aan de andere kant van de Langereis gereden.

De lunchstop wordt gehouden in Lutjewinkel. In totaal zal de route rond de 80 kilometer zijn. Onderweg wordt af en toe gestopt om nog even wat historische kennis op te doen en er zal als verrassing nog een bezoek aan een museum worden gebracht, waarbij de harten van de brommer- en motorliefhebbers een stuk sneller zullen gaan lopen!.

Er zullen op zondag 2 juni a.s. naar verwachting zo’n 25 solexen meedoen aan de toertocht. Er wordt om 10:30 uur gestart bij De Huyskamer, Weereweg 6 te Lutjewinkel. Vanaf 9:30 uur staat de koffie klaar. Rond 16:00 uur zullen de solexen weer via de Westfriese Omringdijk en de Mientweg het dorp Lutjewinkel komen binnenrijden.

Bent u in het bezit van een solex en u zou graag een keer mee willen rijden, (trek dan de klompen en de lange leren jas aan en) rij een keertje mee. U bent van harte welkom. Neem voldoende benzine mee, voor een bezemwagen wordt gezorgd.

Een helm en een geldige verzekering en kentekenplaat zijn verplicht om mee te mogen rijden.

Voor info kunt u contact opnemen met Albert Smit, telefoonnummer 06-14231832 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.