19 FOTO Roest Esther de Boer BorderMaker

ROEST: Een heerlijke jeugdvoorstelling (6+) in het Scagon Theater

Datum: woensdag 17 april 2019

Aanvang: 16.00 uur

Entree: € 8,50

Gelukkig is niet iedereen normaal! Gelukkig zijn er mensen die raar of eigenaardig zijn. Gelukkig kan er soms opeens iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker en komt daardoor midden in een heel eigenaardige wereld terecht. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. Maar ook een paar onaangepaste mensen. Duik met deze mensen in hun bijzondere, te gekke wereld. Vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling door De Dansers, in samenwerking met Plan D, over de schoonheid van het abnormale. De spelers zijn tegelijker tijd dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Dit is een alleszins opmerkelijke voorstelling voor een ieder vanaf zes jaar. Om je te kunnen verwonderen, je te laten lachen en vooral om je te inspireren eens lekker niet normaal te zijn!

Choreografie, muziek en dans:

Guy Corneille, Andreas Denk, Josephine van Rheenen

www.dedansers.com

Foto: Es & Zn Esther de Boer

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.