IMG 6928 BorderMaker

Onlangs werd een bezoek gebracht aan de oefenruimte van Toneelvereniging Molière.

De groep is onder leiding van Patrick Kool druk bezig om het bewerkte stuk One Flew Over The Cuckoo's Nest onder de knie te krijgen.

 

Het spel ziet er al geweldig uit, terwijl er nog een aantal weken te gaan is, om de laatste puntjes op de i te zetten.

Het plan was om een aantal scénes te bekijken en dan weer te vertrekken, dit liep echter anders, want de spelers en speelsters wisten stuk voor stuk enorm te boeien, zodat ik geen moment wilde missen van het spel.

Het is een aangrijpend stuk, waarbij regelmatig even een spiegel zal worden voorgehouden aan het publiek van het "echte" leven.

Tussendoor is er trouwens ook voldoende ruimte voor een glimlach en zelfs een uitbundige lach, kortom een stuk dat je wel even wilt bekijken.

Toneelvereniging Molière speelt One Flew Over The Cuckoo's Nest op 5, 6, 12 en 13 april 2019 in Dorpshuis De Mafkikker, Dorpsstraat 38A te Oude Niedorp.

De zaal is open vanaf 19.15 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur.

Kaarten à 8,50 euro (inclusief koffie, thee) zijn vanaf 14 februari te koop bij Kapsalon De Hoofdzaak, Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp (0226-421975).

U kunt ook via de website, telefonisch of per e-mail bestellen. In dat geval liggen de kaarten op de speelavonden voor u klaar bij de kassa.

Telefoon: 06-53489394 (Evelien Vlaar)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan de deur zijn eventueel (resterende) kaarten verkrijgbaar.