IMG 9908aa BorderMaker

Vandaag scheen de zon tussen alle buien door! Heftige rukwinden scheurden aan de takken van mijn net gesnoeide struiken. Het weer was de afgelopen periode al zo mooi , ik was volop begonnen om mijn tuin in orde te maken…...

Zo was ik ook bezig om plannetjes te maken voor het ‘Nazomeren’.

Tijdens het Nazomeren in Niedorp kunnen bezoekers genieten van: mooie tuinen, gezellige muziek, inspirerende kunst, leuke musea, prachtige foto’s en nog veel meer!!!!

Dit jaar is het Nazomeren op 17 en 18 augustus van 10.00-17.00 uur.Wanneer u denkt… zullen wij dit jaar ook meedoen?! Geef u dan op bij de contactpersoon van uw kern. Tot 31-05-2019 kunnen nieuwe en oude deelnemers zich opgeven bij de contactpersoon van de kernen (deze gegevens staan op onze website www.nazomereninniedorp.nl).

Nazomeren in Niedorp wil graag ook energie stoppen in het bijhouden van de facebookpagina en zelfs gaan twitteren. Daarom zijn wij op zoek naar een student (misschien in de vorm van een maatschappelijke stage), of een ander persoon die handig is op Facebook.

Dus ben je een enthousiaste Twitteraar en/of Facebooker dan zouden wij graag willen dat je ons team van enthousiaste vrijwilligers komt versterken.

Opgeven kan bij ons secretariaat (Jeanette Nagtzaam tel. 06-54753035) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.