IMG 1744 640x480 BorderMaker

In het weekend van 8 en 9 december wordt Aartswoud weer gehuld in Kerstsfeer. Op 14 adressen verspreid door het hele dorp worden de deuren geopend om deze Kerstsfeer te komen proeven. U vindt er een groot assortiment aan (kerst)accessoires om uw huis gezellig te maken, kerststukken voor in en om het huis, fotografie, kunst, handwerk en uiteraard allerlei lekkernijen.

Maandenlang hebben de deelnemers zich voorbereid om u mee te nemen in de gezelligheid en warmte van de decembermaand. De creativiteit, wat kenmerkend is voor een groot deel van de Aartswoudse bewoners, is ook dit jaar weer duidelijk zichtbaar en is zeer uiteenlopend. Handgemaakte creaties van hout, stof, staal, fietsbanden en keramiek, maar ook (schilder)kunst, bollenarrangementen en serviezen.

Houdt u van brocante, dan is het zeker de moeite waard om langs te komen. De prachtig gerestaureerde kerk van Aartswoud verdient zeker een bezoekje. Binnenin vindt u een edelsmid met sieraden, kleding, kaarten en reliëfafbeeldingen van pijpaarde. Tegenover de kerk kunt u in café de Stompe Toren terecht voor een heerlijke erwtensoep van oma en genieten van foto’s en schilderijen.

Ouders kunnen de kinderen gerust meenemen, ook aan hen is gedacht. Zo wordt het kinderboek ‘de kudde van de Magistralis’ gesigneerd en verkocht. In het Rundveemuseum kunnen kinderen op zondagmiddag knutselen en met een koe op de foto voor een mooi kerstkiekje. Loop zeker even langs de imker om in de wondere wereld van de honingbij te duiken en proef de diverse soorten honing. Verwen de inwendige mens verder met lekkernijen als vers gerookte vis, jam en chutneys, warme chocolademelk en heerlijke appeltaart.

IMG 1743 640x480-BorderMaker

Geheel in de sfeer van kerstmis hebben goede doelen op meerdere adressen een plek gekregen. De kerstbomen en oliebollen die verkocht worden, komen ten goede aan de plaatselijke sportvereniging AGSV en het Rundveemuseum.

Kom de zaterdag muzikaal afsluiten in de Manuelhoeve, waar om 17:00 uur het koor Grenzenloos de mooiste kerstliedjes zal zingen. De deelnemers heten u van harte welkom en wensen u een gezellige Kerstsfeer toe!

Meer informatie.....