20180626 0019 BorderMaker

Swim to Fight Cancer nu al een succes!

Voordat er op zondag 16 september a.s. nog meer een zwemmer ’t Oude Veer is ingesprongen, blijkt de eerste editie van Swim to Fight Cancer nu al een succes. Geef de bijna 130 zwemmers a.s. zondag alle support, moedig ze aan laat uw waardering zien door een laatste donatie.

Het wordt spannend, zondag 16 september vindt voor het eerst in Hollands Kroon het zwemevenement Swim to Fight Cancer plaats. Alle deelnemers (bijna 130) hebben ieder een reden waarom ze deze prestatie willen leveren. De een heeft zelf kanker gehad, de ander zwemt voor zijn zieke vriend of vriendin en weer een ander heeft een of zelfs beide ouders aan kanker verloren.

Op het moment dat het startschot klinkt zullen er heel wat emoties door de zwemmers heen gaan. Als ze dan eenmaal zijn gestart en de aanmoedigingen van het hopelijk in grote getale opgekomen publiek horen, is er alleen maar euforie en worden alle emoties weggeslikt.

Met een voldaan gevoel stappen ze dan het water uit en met een brok in hun keel en bij sommigen misschien zelfs een traantje, krijgen ze dan de welverdiende medaille omgehangen en kan het feest beginnen met optredens van o.a. Country Wilma, Zoet, Ray Poland en Sweet le Freak. Zij zorgen ervoor dat STFC zowel voor de deelnemers, het publiek, sponsors en supporters een feest is waar nog lang over gesproken zal worden. Laat dit feest niet aan u voorbijgaan en kom de zwemmers aanmoedigen en vier daarna een groots feest mee. Vier het leven!

Programma

15.00 uur Deelnemers verzamelen zich bij jachthaven ‘t Oude Veer

15.00 uur Opening foodtruck Mama kookt

16.00 uur Flyboard Event, spectaculaire show van fly-boarders.

16.15 uur Start eerste deelnemers, aangemoedigd door publiek

17.00 uur Finish eerste deelnemers

17.00 uur Optreden Country Wilma

18.00 uur Optreden Zoet

18.30 uur Toespraken.

18.45 uur Bekendmaking opbrengst

18.50 uur Optreden Ray Poland

20.00 uur Optreden Sweet le Freak

Foto: Ingezonden