IMG 0476 BorderMaker

Zaterdag 1 september a.s. gaat de muziek van Herman Brood herleven vanaf 20.00 uur bij café Beentjes, waar de band Yada Yada Herman Brood Cover Band op het podium staat.

YADA YADA heeft zich ontwikkeld tot de meest treffende band in het Herman Brood segment. De benaming “tribute” band is bij YADA YADA niet meer van toepassing, zo was Dany Lademacher in 2009 de gitarist bij YADA YADA. Na vier jaar de zanger en het gezicht te zijn geweest van de originele band van Brood, de Wild Romance, besluit Stick (Ronald van Beest) in 2016 weer met YADA YADA te gaan toeren.

Een overvolle agenda is het gevolg.

Waarom?

De mensen willen toch een ‘vleugje’ Herman terug zien! Stick benadrukt dat hij beslist géén Herman is, wil zijn of pretendeert te zijn.

Wat is er zo anders aan YADA YADA?

Het antwoord hierop is puur de kwaliteit. In de basis van YADA YADA spelen gitarist J.P. Barentsen (BrooT, Legal Tender), bassist Johnny Lopezz (o.a. Echo Bowie) en drummer Mr. Tumansery (o.a. Finest truth). Zanger Stick (Ex The (Wild) Romance), die een zeer nauwe band had met Herman, weet als geen ander Brood op het podium te doen herleven.

YADA YADA doet Herman Brood & His Wild Romance herleven!!

VRIJ ENTREE