pagina 32 004 harberts

Dit keer belichten wij twee deelnemers van het Nazomeren in Niedorp, dat in het weekend 18 en 19 augustus zal worden gehouden.

Beide personen hebben een link met Niedorp. De vrouw van Leo van Gestel heeft haar roots in Nieuwe Nieuwe Niedorp en Ruud Harberts is er geboren, een mooie reden om ze even in de schijnwerper te zetten.

Leo van Gestel

Air-brush kunstenaar, Leo van Gestel geboren op 9 juni 1964 in Oud-Turnhout, België. Na zijn middelbare school heeft van Gestel een tekenopleiding gevolgd in diverse technieken aan de kunstacademie te Turnhout. Van Gestel heeft in diverse landen zijn werken geëxposeerd waaronder, Parijs, Beijing, Brussel en Rotterdam. Niet alleen op doek, ook op helmen, motors, auto’s gebruikt hij zijn air-brush technieken. 

Ruud Harberts Glazenier

Ruud Harberts, geboren in Nieuwe Niedorp, woonachtig in Amsterdam, maakt als ambachtelijk kunstenaar brandschilderingen, glas-in-loodramen en ander glas-gerelateerd werk. Hij keert deze zomer even terug op het oude nest en presenteert zijn werk tijdens het nazomeren op Camping Het Witte Hek. U bent van harte welkom voor een sfeervolle ontmoeting met het kleurrijke werk van Harberts. 

Zondagmiddag vanaf 14.00 uur is er een muzikale opluistering van plaatselijke artiesten die U gratis een sfeervol middag aanbieden.

Het “Witte Hek” is te vinden aan ’t Paadje 12 te Nieuwe Niedorp.