18 FOTO FRAPPANT Jong Pastellia BorderMaker

Frappant Jong met eigen productie drie maal in het Scagon Theater.

Data:

zaterdag 2 juni 2018

Aanvang: 20.15 uur

zondag 3 juni, matinee

Aanvang: 15.00 uur

zaterdag 9 juni

Aanvang: 20.15 uur

Entree: €11,00

Jeugdgroep Frappant Jong, de jongste groep van Frappant Muziektheater heeft zich intensief voorbereid en presenteert zich nu drie maal in het Scagon theater met de voorstelling ’Tante Pastellia, de vlucht uit het thee-internaat’ .

Het stuk is een Frappant Muziektheaterproductie waarin onder meer enkele elementen worden getoond uit ’Peter Pan’, ’Pippi Langkous’ en ’The Pirates of the Caribbean’. Het is geschreven door regisseuse Joke van Tol. Bij de totstandkoming van deze voorstelling is gebruik gemaakt van de inbreng en ideeën van de spelers zelf.

Wat doe je wanneer je moet logeren bij een hele strenge tante? Precies ... ontsnappen! Samen met het avontuurlijke buurmeisje gaan de kinderen in het donker op stap. Het loopt echter behoorlijk uit de hand wanneer blijkt dat de kist, waar een aantal kinderen zich in hebben verstopt, op een piratenschip is beland. Het gaat om leven en dood. Wie kan hen nu nog redden uit deze hopeloze situatie? Ze kunnen niemand bereiken of … is er wifi? De voorstelling ’Tante Pastellia, de vlucht uit het thee-internaat’ geeft het antwoord! .

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Foto: Ingezonden